ClickCease

Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/efficient-pestcontrol.ro/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Dezinsectie gandaci de canalizare

Dezinsectie gandaci de canalizare Bucuresti-Ilfov

Gandacii de canalizare se mai numesc: gandaci negri, gandaci de apa, babusca

Gandacii de canalizare sunt insecte care se pot strecura foarte usor pe sub usi, prin tevile de canalizare,prin canalele de scurgere.

Gandacii adulti difera foarte mult intre ei:

  • MASCULII sunt mici ( 25mm ) si au aripi care acopera trei sferturi din corp.
  • FEMELELE ajung la 32 mm,nu au aripi.

Gandacii de canalizare NU ZBOARA.

Cele mai multe populatii de gandaci se adapostesc sub muschi,sub frunze, sub gramezile de moloz, in canalizare si in canalele de scurgere.

Hrana: resturi de materiale, gunoaie.

Apa : sunt dependenti de apa,fara de care nu pot trai mai mult de doua saptamani. Fara mancare rezista o luna.

Reproducerea: masculul traieste intre 110 - 160 de zile,iar femela intre 35-180 de zile. O singura femela produce opt capsule de oua (ooteca)cu aprox.

16 oua/capsula.Dupa 30 de minute femela va depozita capsula intr -o zona ferita, pana la aparitia puilor.In lunile calduroase timpul necesar dezvoltarii poate fi mai mic de 200 de zile. Cand vremea se raceste poate ajunge la 800 de zile.

Semne ale infestarii : un miros puternic de mucegai.

Suna acum la numarul: 0755 765 765 pentru o evaluare a situatiei si o estimare gratuita de pret sau foloseate formularul de contact.