ClickCease

Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/efficient-pestcontrol.ro/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8

Dezinsectie Furnici

  • Denumire: Furnici

  • Dimensiuni: 6-14 mm

  • Culoare: Maro, Rosu, Negru

  • Hrana: Resturi alimentare, Alte insecte

  • Zone preferate: Spatii verzi

  • Perioada activa: Perioada calda (primavara - vara - toamna)

Dezinsectie Furnici Bucuresti-Ilfov

FURNICILE SUNT INSECTE MICI CU O MORFOLOGIE APARTE. Au antene indoite pe care le folosesc pentru atingere si pentru miros. Abdomenul este crestat, iar fiecare din cele sase picioare are cate trei articulatii. Alearga repede, intrucat picioarele sunt foarte puternice. Pot ridica o greutate de douazeci de ori mai mare decat propriul corp.

FURNICILE NU FAC PARTE DIN CATEGORIA DAUNATORILOR. Prezenta lor in numar mare poate deveni stresanta. Pot produce si pagube deoarece foreaza in zidurile cladirilor dupa mancare si apa. Isi construiesc cuibul in interior sa in exterior. In acest caz este indicata interventia unei echipe de dezinsectie.

TRATATMENTE IMPOTRIVA FURNICILOR

1. TRATAMENT CU ACTIUNE IMEDIATA, dar cu efect de scurta durata:

  • se foloseste la interior/exterior
  • se pulverizeaza insecticidul de contact pe traseul furnicilor si pe suprafetele, ce se doreste a fi protejate.

2. TRATAMENT CU ACTIUNE IN TIMP ce are ca rezultat exterminarea furnicilor.

SOCIETATEA "EFFICIENT PEST CONTROL SRL" are echipe de profesionisti care se asigura de oprirea invaziei de furnici, prin verificarea periodica a locului infestat.

IMPORTANT! Pentru spatiile inchise unde nu se afla copii sau animale se recomanda folosirea unor metode mai agresive, cu solutie mai concentrata.

Furnicile transporta insecticidul in habitatul ,lor unde populatia activa va fi repede contaminata. Reducerea este de 20 % zilnic, urmand ca in una-doua saptamani de la aplicarea solutiei cu insecticid sa se ajunga la exterminarea coloniei.

ACESTE SOLUTII POT FI FOLOSITE NUMAI DE PERSONAL CALIFICAT.