RESTAURANTE  

Deratizare / Dezinsectie / Dezinfectie

Reglementarile legale in vigoare prevad ca DEZINSECTIA sa se execute LUNAR SI ORI DE CATE ORI ESTE NEVOIE in spatiile inchise ale operatorilor economici cu PROFIL ALIMENTAR ,iar DERATIZAREA, cel putin O DATA PE TRIMESTRU si ORI DE CATE ORI ESTE NEVOIE pentru stingerea unui focar, pentru operatorii economici cu PROFIL ALIMENTAR.

Societatea noastra,"EFFICIENT PEST CONTROL SRL-D", poate efectua lucrarile de DEZINSECTIE, la cerere, prin metodele:

• pulverizare grosiera cu pompa de joasa presiune

• nebulizare cu aparate ULV - generatoare de ceata rece

• terminebulizare cu aparate generatoare de ceata calda

• amplasare de capcane adezive cu atractanti alimentari si hormonali

• aplicare de geluri insecticide

Serviciile de DERATIZARE presupun:

• capcane adezive cu atractant alimentar

• capcane mecanice

Metodele raticide se vor utiliza numai acolo unde normele de igiena sanitara si alimentara permit acest lucru (in exteriorul cladirii).

Substantele utilizate nu sunt corozive,nu pateaza,nu sunt toxice pentru vietatile cu sange cald, dupa uscare,sunt avizate de Ministerul Sanatatii pentru utilizarea in unitati de alimentatie publica.

Expertii companiei "EFFICIENT PEST CONTROL SRL - D" recomanda realizarea dezinsectiei si deratizarii in spatiile deschise din jurul cladirilor pentru a preveni aparitia daunatorilor in interiorul unitatilor.

IMPORTANT!
Serviciile noastre se vor efectua numai in urma unei PROGRAMARI de comun acord pentru a nu impiedica activitatea societatii dvs.

Se recomanda efectuarea operatiilor de curatenie si indepartarea reziduurilor alimentare, pentru a se evita aparitia focarelor de insecte parazite si a rozatoarelor, care favorizeaza dezvoltarea microbilor.