HOTELURI

Deratizare / Dezinsectie /Dezinfectie

SOCIETATEA "EFFICIENT PEST CONTROL SRL"

presteaza servicii complete de DEZINSECTIE, DERATIZARE si DEZINFECTIE cu aparatura si materiale profesionale pentru confortul clientilor dvs.

IMPORTANT DE STIUT!

1. Dezinsectia se efectueaza trimestrial si ori de cate ori este nevoie in spatiile inchise ale operatorilor economici cu profil nealimentar (receptie, holuri, camere), lunar si ori de cate ori este nevoie in spatiile inchise ale operatorilor economici cu profil alimentar (bucatarii, restaurante). Lucrarile se pot realiza ,in functie de solicitari si de utilitate, prin mai multe metode: pulverizare grosiera cu pompa de joasa presiune,nebulizare cu aparatele ULV - generatoare de ceata rece, termonebulizare cu aparate generatoare de ceata calda,amplasarea de capcane adezive cu atractanti alimentari si hormonali, aplicare de geluri insecticide.

2. Deratizarea se face pentru operatorii economici cu profil nealimentar,  o data pe semestru si ori de cate ori este nevoie, iar pentru operatorii economici cu profil alimentar, cel putin o data pe trimestru si ori de cate ori este nevoie pentru stingerea focarului.Pentru prestarea serviciilor de deratizare se folosesc: momeli raticide,capcane adezive si mecanice.

MOMELILE RATICIDE SE FOLOSESC NUMAI ACOLO UNDE NORMELE DE IGIENA SANITARA SI ALIMENTARA PERMIT ACEST LUCRU.

3. Pentru dezinfectie se folosesc dezinfectanti profesionali care se vor pulveriza cu aparate ULV - generatoare de ceata rece.

IMPORTANT DE STIUT!

SUBSTANTELE UTILIZATE NU SUNT COROZIVE, NU PATEAZA, NU SUNT TOXICE PENTRU VIETATILE CU SANGE CALD, NU AU MIROS SI SUNT AVIZATE DE MINISTERUL SANATATII pentru utilizare in unitati de cazare.