ASOCIATIILE DE PROPRIETARI 

Deratizare / Dezinsectie / Dezinfectie

Pentru a evita riscul unei amezi în cazul unui control din partea organelor abilitate (nerespectarea prevederilor de catre persoanele juridice constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă contravenţională, de la 2.000 lei la 8.000 lei).

Conform Ordinului A.N.R.S.C.Nr. 82/2015/Art.102 : asociaţiile de proprietari/locatari au obligaţia de a asigura executarea tratamentelor pentru combaterea artropodelor şi rozătoarelor purtătoare de maladii transmisibile, cu o frecvenţă trimestrială, în cazul dezinsecţiei, şi semestrială, în cazul deratizării.

Asociatiile de proprietari se confrunta cu prezenta atat a insectelor parazite, cat si a rozatoarelor din cauza salubrizarii defectuoase a subsolurilor.

Daca in subsoluri nu exista surse de hrana, parazitii vor invada apartamentele.

Dupa efectuarea salubrizarii subsolurilor,este recomandat sa se contacteze o societate care se ocupa cu prestari servicii DEZINSECTIE, DEZINFECTIE, DERATIZARE, pentru efectuarea operatiumilor specifice.

INTERVENTIILE societatii noastre,"EFFICIENT PEST CONTROL SRL - D" sunt inutile, daca nu se pastreaza curatenia in aceste spatii.

SE RECOMANDA!

Monitorizarea permanenta a situatiei ,care poate fi eficienta in cazul unui contract anual, care se va dovedi avantajos si financiar, fata de interventiile ocazionale.Interventiile ocazionale generate de numarul mare de infestari sunt mult mai costisitoare fata de monitorizarea cu scop preventiv.

Suna acum la 0755 765 765 pentru o evaluare a situatiei si o estimare gratuita de pret.