ClickCease

Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/efficient-pestcontrol.ro/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8
  • Denumire: Capusa

  • Dimensiuni: 2.5- 5 mm (14 mm dupa hranire)

  • Culoare: Rosu-Maro, Gri-Maro, Galben-Maro

  • Hrana: Sange om sau animale

  • Zone preferate: Spatii verzi

  • Perioada activa: Perioada calda (primavara – vara)

Dezinsectie Capuse Bucuresti-Ilfov

CAPUSELE SUNT O SPECIE DE PARAZITI ARTROPOZI CARE SE HRANESC CU SANGELE VIETUITOARELOR DE CARE SE ATASEAZA.

Sunt cei mai mici acarieni. Dimensiunile lor variaza intre 2 – 30 mm. Capusele sunt insecte periculoase atat pentru oameni,cat si pentru animale. Capusele pot transmite boli precum tifosul, Lyme, febra recurenta, care pot avea ca urmari: anemia sau chiar paralizia.

Animalele se pot imbolnavi de babeioza, meningita de Rocky Mountains.
In Romania au fost identificate 27 de specii de capuse, cea mai des intalnita fiind Lxodesricinus.

MUSCATURA CAPUSELOR SI SIMPTOMELE DECLANSATE
Dupa cateva ore de la muscatura, apar primele simptome, daca parazitul nu a fost indepartat: anemia, senzatia de slabiciune, umflarea incheieturilor, schiopatatul. Aceste semne pot aparea si la cateva zile, saptamani sau chiar luni. dupa muscatura.

Daca ati constatat ca ati fost muscat de o capusa,o puteti indeparta de pe piele cu o penseta. Se prinde cat mai aproape de cap si se extrage. Este bine sa o pastrati pentru a o arata medicului la care trebuie sa va prezentati de urgenta.

SOCIETATEA “EFFICIENT PEST CONTROL SRL” ESTE SPECIALIZATA IN DERATIZAREA CAPUSELOR SI POATE ELIMIMA, LA SOLICITAREA DVS.INFESTAREA CU CAPUSE A SPATIULUI AFECTAT.
CUM SE FACE DERATIZAREA CAPUSELOR?
Dezinsectia se face cu substante de gradul III si IV de toxicitate, care nu dauneaza nici oamenilor, nici animalelor.

SUBSTANTELE SUNT APROBATE DE MINISTERUL SANATATII.

Insecticidul profesional este pulverizat cu ajutorul unui atomizor. La un interval de doua saptamani se va actiona de doua ori. La prima interventie sunt eliminate capusele vii, iar la a doua, capusele dezvoltate din larvele depuse de primele.

Suna acum la numarul: 0755 765 765 pentru o evaluare a situatiei si o estimare gratuita de pret sau foloseate formularul de contact.